petek, 29. februar 2008

Confused? No, f***ing curious!!

Se zgodi vsake tolko časa vsakemu kdaj, da je zmeden in da ne ve točno kje je ... ali še hujše, da je grozljivo radoveden?!
Okej to se men dogaja te dni zdaj - radovednost in zmedenost skupi! Zakaj?
Ker sem tak človek, da bi rada na vsa vprašanja točne in določene odgovore, ki pa jih je včasih težko dobit ali celo razbrat, ker še niso definirani ali ker še ne obstajajo... Nestrpna pač :) ...
Sej je že res, da je radovednost dobra (če ni tisti preveč tečen, I guess:P), samo v mojem primeru zna bit to zelo velika ovira :)! In potem prehitevam dogodke, ker mislim, da tak pač mora bit itd... sam s tem lahko samo vse pokvarim...
Težk se je zadržat, ko bi tak rada, da bi se ene stvari že uresničle, da bi mogoč zvedla prave odgovore, ki jih želim slišat... pač sm nesigurna in zato hočem takoj vedet, da ne bo več dvomov in postavljanja butastih vprašanj ...
Ampak verjetno bojo eni odgovori slej ko prej prišli na dan,ker bojo morali, zato take it easy ... vem le, da bom na to počakala... in vse stavila pač na to... vse ali nič :)!

Good luck to me, upam, da bo ta pomlad prinesla še kej drugega kot sam study plan, zvončke in kofetkanje na sončku :)!

9 komentarjev:

Izgubljena. pravi ...

(ups, spet ga biksam s komentarji - se opravičuuujem:))

Sem napisala, da je radovednost zdrava zadevščina in da ti želim, da to pomlad ne boš našla samo zvončkov, ampak tudi kakšno vijolico pa trobentico:P ;)

KaTkA pravi ...

sej radovednost je vredu, dokler ne postaneš tak tečno radovedn ko sm zdej js :P

in hvala za vijolice in trobentice :P!

Maychi pravi ...

O to mi je pa znano, sem čisto taka, vsaj na ljubezenskem področju. Pač moram vedeti pri čem sem in na koncu ponavadi pošljem vse v 3 p.m. :)

KaTkA pravi ...

hja tut js pol do te mere zatežim, da dajo raj vsi roke stran pa rečejo sama se pejt take štorije :) ...
ampak v tem primeru bom čakala... kolker bo treba:)!

Maychi pravi ...

No vidiš, če je tip (jaz kar o ljubezni govorim, upam vsaj da prav ciljam)zatrapan ali zaljubljen, pa preživi tudi take izpade.. Tisti, ki jih ne - jah potem se pa ni vredno z njim ubadat :)

Aja, pa veliko veliko sreče!!

Andrejka pravi ...

Katjuša, tih bod...js tut vem kak je to če si prevč "radovedn" oziroma gre za kombinacijo nepotrpežljivosti in radovednosti...kar lahk "ubija" človeka, sploh če hoče neke odgovore... in to ne "zdej, ta trenutek"...ampak že "VČERAJ"! :)) Ne vem zakaj je čakat in zram še upat na dober izid tak težk... sam no, sej včasih si sami nardimo še bol težko kot mora bit... ženske pač;) Ampak vedi, da je na kakšne odgovore včasih vredno počakat... Hang in there...js morm tut, čeprav bi včas vse najraj poslala v PM :)

KaTkA pravi ...

sej počakat ej treba, to vem in to bom tut naredla:)!
je vredno!

ampak pač, ker veš bi že lahk blo lepo pa morš še zmeri čakat... šment:)!

sej bo ... enkrat pa že :P

bubbles pravi ...

jst upam, da ti ne bo treba dolg čakat, ker ma vse jasno tudi svoje meje. do tačas pa čim več potrpljenja ;)
(ja vem, lažje rečt kot nardit :))

KaTkA pravi ...

bablz danke šon:)! bom probala potrpet, sam na konc upam da se bo splačal:)!
vmes pa kej koristnega naredit hehe :)