nedelja, 30. september 2007

Doživetje med vikendom

Ah ja zdej se mi dogaja na pouno :)! Znova se podim iz ene pjačke na drugo, iz enega kraja v drugega in počenjam same super zabavne stvari...recimo takole je potekalo vse skupaj:

Četrtek: zvečer pridem iz lj domov in se spravim spat v mojo domačo postlco :)

Petek: spim kolker mi paše...v pižami se odplazim k mamici v njeno postlo... ati je že deloven v svoji pisarni spodaj, mami pa je še mela dopust in tak sm se spet po dolgem času odplazla mal k njej ... tak kot takrat ko sem bla mala še :)! Tam sma se pogovarjale vse mogoče in se počas vstale, se najedle in šibale k babici :)...tam smo kofe spile, js sm pa tamalega bratranca jezla (tamali je star 5 let pa spi do 12h!!!). Potem sma obe pokopališči obiskali, ker je bila obletnica smrti moje babice... pol sma se pa spravle še v živilsko trgovino po nabavo za kosilo :)... po kosilu smo p js, mami in mamina sestrična šibale u šoping v prenovljeni Europark v MB! kolk je tam enih novih trgovin in svega i svašta... oblečena sm res noro in mam ful novih stvari: dvojne hlače (ja celo, sam ne kavbojk), 3 majčke z dolgimi rokavi (pa če se bliža zima no :P), štunfi, copati in super šuheki - Espritovi res dobri :)!

Sobota: zjutraj se pripelje Ninčy, zmenle sma se da boma obiskale naša Lovrenška jezera na Pohorju - naš vrlo znani pohod vsako leto ko smo bli na Rogli poleti in sma se midve neverjetno upirale takim pohodom :) ...a zdej sma kr same šle... blo je neverjetno mrzlo, ampak zlo fain in sma res obujale spomine, prečvekale use, kar nisma mogle do zdej:)...in ko sma se tak super prehodle, sma se odpravle še na pico in na pohorsko omleto - to je sladica za dve osebi s sadjem (najbrž pohorskim:P) in s smetano (evie a bi ti mogoč to kdaj probala naredit:P?) ...
Zvečer pa sma se odločle, da grema mal plesat...povabla sm še Tjašo in Ančy in smo se odpravle na bowlinga, še prej pa smo se dobile pr Ančki in mal vnaprej zalile (Stock kola we love you :P)! Pol smo pa kot kake zvezde pršle okol 24h na bowling in tam plesale do konca - do 3h ko so končali... in naslednji dan spale kot ubite :)

Danes: spale sma recimo nekje do 11h, ko so sosedi pršli na kavo in saher tortico k jo je mami spekla (evie al pa mogoč saherco bi lahk naredla :P ... ti dam recept od moje mami;) ). Pil smo kofe in se smejal k norci :) ... po kosilu smo pa počas spakiral use za lj (nina je pršla z avtom, še dobr, k drgač js nevem kak bi use skupi prnesla do lj:P) ... zdej sm pa u lj, tipkam na mojga novga laptopčka (o tem naslednjič) in komi gledam - me matra od učiri še :)

drgač pa NINČY you are the best - to je treba usekakor ponovit (kjerkoli: LJ, Lošinj, Rogla :P)!!! RADA TE MAM, MALA! ***


Jutri pa spet v novo študijsko leto... ah ja kr preveč hitro je minlo! Vsem bruckom lep začetek, starinam pa lep ponoven začetek :P!

2 komentarja:

Evie pravi ...

Jah vse se da zment ne :P. Bi bil sicer prvi experiment ampak sej veš, prvič vedno rata :). Sliši se pa krasno.
A ne bo nč fotk macbooka :(. Dej no, da bom lahk vsaj sline cedila :rofl:

KaTkA pravi ...

ma ne sam fotke ... cel post bom posvetila mojmu MacBookecu :D
sam čas morm najdit :D ... se morm potrudit :P