torek, 23. februar 2010

Romantična Verona

Sicer ne točno na Valentinčkov dan, ampak dan prej, se z dragim odločiva, da se odpraviva na ogled romantičnega mesta Verone (zgodbico o Romeu in Juliji vsi poznamo) po ideji iz mail reklamice. Dragi povpraša o pridruženju na potovanju tudi najina skupna prijatelja in tako smo začeli načrtovanje odhoda v Verono. Resda smo šli z agencijo, a smo vseeno imeli logistične zamislice in ideje - od vstajanja zjutraj in prihoda na mesto odhoda avtobusa do tega, kaj bomo imeli zraven in kaj bomo seveda oblekli... sweet problems :).
Izlet je bil sama popolnost. Vreme norih +9 stopinj, krasen sonček, ki nas je spremljal od Benetk naprej ter super družba.
In ko končno vsak od nas še "pošlata" kim Julije za desno joško, se veseli in zadovoljni ob misli, da bomo zdaj zaslužni večne in srečne ljubezni podamo na pot proti Gardskemu jezeru in naaaajbolj kjut mestecu že skoraj v njem (mesto je locirano na v samo notranjost jezera segajočem polotoku). Tam si privoščimo še ob sončnem zahodu prijeten sprehodek skozi mesto, si naročimo velike porcije sladoleda in ob šoku, da še zmeraj uporabljajo wc "na štrbunk" utrujeni poiščemo naš avtobus, ki nas je srečno pripeljal do doma.



1 komentar:

Škratek pravi ...

Mmm, Verona je pa res lepa! Midva sva šla za tri dni, pa ni blo preveč. Pol pa še v Sirmione. Je res fajn mestece. :)