četrtek, 13. marec 2008

Vozniški izpit

Danes je mojmu tamalemu bratecu uspelo naredit vozniški izpit :) ... BRAVO MALI! Želim ti velik sreče in znanja pa da ti ga nebi blo treba še kdaj it delat! Zdaj boš pa še ti malo moj šofer, prej sm bla js tebi :P ... Varno vožnjo in po pameti!!


Spomini na mojo pridobitev majhne roza knjižice, ki jo policaji zahtevajo ob vsaki kontroli? hja mela sm smotanga inštruktorja sto na uro, sam naučil me je pa velik... biu je kr ornk tečen če sm kej narobe naredla ... celo enkrat sma se ful skregala tak da sm od jeze začela jokat, ampak se je pol opraviču in sma spravla skupi za en vozniški izpit - naredla v prvo, kar je v Celju prava znanost, res pa je, da sm mela tut velik sreče :)! No, tisti dan 9.12 v letu 2005 bi se mogu razglasit državni praznik (al pa bi vsaj men vsako leto priznali prosti dan ), ker je bla to zame ena hudih travm, nisem marala vozit v avtošoli ... brrrr
Izpitniki so pr nas take tečke in to sami stari tak da moreš res obvladat avto in vse stvari, ki spadajo zraven, da reče: mogoče ste pa le sposobni vozit naprej sami ... kr neki sej pravim :)!
In zdaj teče že 3.leto, za 21.rojstni dan pa bo prenehala zame doba mladega voznika :) ... (smo pa že res stari ajej :)!)

4 komentarji:

Katykaa pravi ...

Ooo čestitam bratecu! Midve sva pa isti čas naredile izpit. No jst sm imela 15.12. :) Drugač sm pa jst predkratkim zamenjala vozniško in nisem več mladi voznik ;))

Andrejka pravi ...

bravoooo peroooo :)) svaka ti čas... ne bom hvalila inštruktorja (katka itak ve zakaj LOL) češ kuk te je nauču da si ga v prvo upiču, ampak si zihr ti naravn talent za vožnjo ;)

KaTkA pravi ...

@katykaa nisi več? si že bla 21 stara :)? seksi :) ... js bom komi poleti zamenjala...

@andrea hehe vsi vemo da je on moj brat torej to pomeni da je naravni talent (čeprav men ne bo nikol dorasu :P) ... inštruktor pa baje ni biu tak slab :P mogoč mu manka kak drug čip sej veš kaj mislim :P

Anja pravi ...

Čestitam bratec od Katje ;)
Veliko varnih kilometrov ti želim...