ponedeljek, 17. september 2007

Za konec EP

Evropsko prvenstvo 2007 v Španiji se je včeraj zaključilo z zmago... ne domačih, ki si vseskozi bili favoriti prvenstva, ampak Rusov, ki so po raztrgani igri ujeli priključek in po srečnem koncu zmagali za piko. Zanimivo je celo to, da so pa Španci na EP v odbojki, ki je potekalo v Rusiji osvojili lovoriko in premagali Ruse na domačih tleh :)!
Takih infarktnih tekem je bilo na tem EP veliko, kar je normalno glede na to, da na EP ni slabih reprezentanc, ampak so dobre in boljše, odvisno od dnevne forme.

To se je dogajalo tudi naši reprezentanci. Vsak se je lahko prepričal, da smo boljši od Nemcev, a par izgubljenih žog, nezbranost in zaslužena prednost odplava po vodi in skopni proti koncu tekme, kar pa nam vzame zmago iz rok.
Anyway, naši so dosegli zastavljeni cilj, vsi pa vemo, da so sposobni več, z malo sreče tudi igrati tekme za medaljo. Glede na pokazano so si vsekakor zaslužili, ampak to ponavadi ni dosti v športu.
Naslednje leto junija pa bomo navijali za naše, da se v družbi Nemcev, Hrvatov in Grkov dokopljejo do vozovnice za OI v Pekingu.

Končni vrstni red:
1. Rusija
2. Španija
3. Litva
4. Grčija
5. Nemčija
6. Hrvaška
7. Slovenija
8. Francija

Pa še en filmček iz naše tekme s Francijo (poslušite komentar Žibrata :rofl:)

Ni komentarjev: