torek, 11. september 2007

Slovenija petič

Kdo je Slovenija, so se spraševali naši včerajšnji nasprotniki :)! No zdej vejo, kdo smo mi: ekipa s srcem in znanjem:)!
Ne morem verjet, da smo Nemčijo kr ponižal za 30 pik!!! halo, če bi kdo mene pred tekmo uprašu, če je možna velka razlika bi rekla ne, sploh pa nebi rekla, da bo Slovenija tak nadigrala Nemce... a je biu to res revanš iz predlanskega EP? baje da ne, sam it feels damn good :)! Prav eno klaso nižje smo jih potisnal... sorry Nowitzki, sej si car, ampak sam proti naši obrambi pač nimaš kej velik šans, tvoji soigralci se pa niso ravno izkazal tak k na zadnjem EP (kljub temu, da si biu MVP lige NBA rednega dela) :)!

Dirk Bauermann, selektor Nemčije:
"Ni veliko za povedati. Današnja prva četrtina je bila prav zagotovo najslabših prvih deset minut, odkar sem selektor nemške reprezentance. Ko tako slabo začneš tekmo je skoraj nemogoče v nadaljevanju najti pravi način za zmago. Ne vem, zakaj se je to zgodilo, morda so igralci preveč gledali tekmo med Turčijo in Italijo, ampak tudi če je to res, ne pojasni takšne igre."

Na tem EP smo najboljša obrambna ekipa in na tej tekmi z Nemci smo dobli najmanj pik na tem EP do zdej :)! In druga največja razlika tekme (prvo je naredla Rusija nad Portugalci 34 pik)!

Zdej je pomembno, da ohranimo tak ritem naprej, da pade Litva in da si s tem zagotovimo za odtenek lažjega nasprotnika v četrtfinalu in da se končno vmešamo v boj za medalje!

Andrej, hvala k sm lahk pr teb gledla tekmo pa težila z mojimi komentarji :D!

1 komentar:

Alex pravi ...

Sam Da je Rašo Banane taluuu pa Dragič zabil :)..Aja pa ne vem zaka se Vidmar sil če mu ni usojeno koša dat =D