sobota, 1. september 2007

Naši športniki po svetu

Prvo kot prvo: Čop in Špik svetovna prvaka - slovenska veslača Iztok Čop in Luka Špik sta na svetovnem prvenstvu v Münchnu osvojila naslov svetovnih prvakov. Člana dvojnega dvojca sta po prvi tretjini proge prevzela pobudo in na koncu z odličnim zaključkom zadržala prvo mesto.


Drugo: Naši na atletskem svetovnem prvenstvu v Osaki - Sonja Roman prišla do polfinala v teku na 1500m, Langerholčeva 5. v teku na 800m za ženske, Marija Šestak prav tako osvojila 5. mesto, ampak v troskoku in na koncu še naše odličje: Primož Kozmus osvojil odlično 2.mesto v metu kladiva (1.mesto mu je v zadnjem metu spolzelo iz rok)


In nenazadnje še: Evropsko prvenstvo 07 v košarki za člane -
Slovenska košarkarska reprezentanca je danes ob 11. uri z letališča Jožeta Pučnika odpotovala v Španijo, kjer jo v prihodnjih dveh tednih čakajo boji na prvenstvu najboljših držav stare celine. Razpoloženje v slovenskem taboru je dobro, vsi igralci so zdravi in pripravljeni za težke boje. Od košarkarjev je najbolj optimističen Jaka Lakovič, prvi nasprotnik Slovenije pa bo že v ponedeljek reprezentanca Italije ( finale EP je 16.9) ... držimo pesti, sam borit se morte fantje :D!!!



Zdej pa rečte, če niste ponosni na Slovenijo :)! Js komi čakam tekme EP sam da me ne bo zavedlo in bom skos gledala namesto da bi se učila (aia pa še problem je, ker nevem kje bom gledla, ko nimam tv u LJ)...
Da vse vidim držat tačke skupi, ko bojo naši igrali na EP :) ... (opomba: če se slučajno po kakem čudnem naključju zgodi, da naši zgubijo, se me raj izogibite, ker bom jezna :D and you really don't wanna feel my anger :P ... hec hec)

5 komentarjev:

Evie pravi ...

Go naši, go naši! :) Jah itak da je super poslušat kako nam gre dobro zadnje čase... Če bomo v smučanju s5 pogoreli na celi črti je super, da si ego mal pozdravimo s takimi novičkami :P. Mal zlobe sej vem.
Drgač pa js najraj slišim kej o naših telovadcih, Peganu in Petkovšku. Ta 2 sta pa res elita. Sam njuna disciplina žal ni najbolj opazna (vsaj pri nas), škoda.

KaTkA pravi ...

hehe ja smučanja raj ne komentiram k sm tut pol js zlobna, petkovšek pa pegan sta pa res asa in si tut zaslužta vso čast :) ... al pa usaj novo telovadnco :)

Linasolopoesie pravi ...

THE GOOD SUNDAY
I have visited yours blog but I have not been able to read the meant one of the written one because I do not understand the language Sin! Mine blog and of fraud poetries I love the poetry having a animp poetico You want to visit it? you would make me happy ............... I waited for to You? Lina thanks

bubbles pravi ...

našim ful gre, jst pa nemrem gledat, k morem za diplomo se prpravljat! mah, še ta teden, pol bom pa jst tut zopet vestna navijačica!

KaTkA pravi ...

men je prav ravno, js bom ep gledala pa če se vsi postavijo na glavo :) ... sicer bom pondeljkovo tekmo zamudila ker sm še u lj, ampak torkova pa za ziher pade in sredina:)!