torek, 10. julij 2007

Za en dan v Portorož

V nedeljo okol 5h zjutraj se midve z mojo drago sestrično spravima na morje v Portorož mal nakopat in to sam za en dan. Marsikdo mi je reko, da se to sploh ne splača, da zakaj ne ostanema usaj en dan še dol, ampak to ni blo možno, ker Anja dela. In ker sma ble tak željne morja in sončka in samega lenarjenja, sma se v 2 dneh zmenle in celo spravle. Do zadnega trenutka sploh nisma verjele, da nama bo ratalo. Odpravle sma se z avtom in ko je Anja na dvorišču pred njihovo hišo obračala, sem samo rekla, da naj hitro odpele, dokler se še ne spounem, kaj use sm pozabla doma:)!
In tak se midve furama dol, lepo po avtocesti, v radiu sma mele en faini cd in čvekale. Vmes sma se še ustavle na Lomu in začuda ble v Portorožu že ob 7.30. Prešetale sma celo plažo, da bi našle najbolši plac, po možnosti v senci cel dan. Tisti, ki vsaj mal poznate slovensko obalo, natančneje plažo v Portorožu, veste, da sence cel dan ne moreš met niti z marelo:)!
no in tak sma midve lenarle cel dan, se kopale, sončkale, se smejale, obujale spomine na lanskoletno morje v Strunjanu, mele pripombe čez najine "brisačne" sosede (eni so kadili in se je kadilo točno v naju, drugi so bli hrvati in sma se sprašvale, kaj delajo pri nas, če majo tako lepo obalo tam dol, tretji je ležal cel dan na soncu in sma misle, da je umrl:)...itd.).
Vglavnem blo je SUPER, MEGA, FAIN, FANTASTIČNO, ENKRATNO :)!
Nazaj sma se odpravle nekje okol 21.15 in prispele v celje nekje 23.45... zdej pa naj še kdo reče, da se ne splača v portorož na kavo (al pa za cel dan namakat)... zapravle sma sam za bencin in za en ogromn sladoled v Mignonu v portorožu (mljaska res je dober), hrano sma mele pa s sabo (ja sma "šparovne" in rabima dnar hehe).

Upam, da boma kdaj še ponovile tako zadevo in da se nama bo kdo pridružu (tut od tistih skeptikov k niste verjeli, da se boma res spravle)!

Morem pa rečt, da mi je žal, da se nisma srečale s Katjo, ampak pač včasih pride kej umes in ne gre vse tak ko mora it.
Se boma pa vidle danes zvečer al pa jutri (upam, da te vidim preden mi u Francijo pobegneš:) ).

2 komentarja:

Unknown pravi ...

pupa itak d se vidmo preden pobegnem...jutr navsezgodej ti bom zatežila :)))...boga srota ti..ka te čaka... :))

Mateja pravi ...

Jaz tud tam bla :D Škoda,da nisem vedla,bi te prišla kaj pozdravit ;)