četrtek, 5. avgust 2010

Long time no see

Pravzaprav pa se mi je med tem časom dogajalo ogromno vsega... ampak današnji post bo posvečen mojemu rojstnemu dnevu, ki je biu spet dan, rezerviran samo zame in za mojega dragega.
Seveda sem zjutraj dobila tortico, spet slastno in prekrasno, vsako leto lepšo in na svoj način boljšo, nato pa se nama je že baje kar mudilo. Navodila so bila sledeča: vzemi kopalke in pohodne čevlje. WTF, sem si mislila, menda me ja ne boš gnal v kaki hrib v taki nenormalni vročini... ampak ok, vzamem še pohodne čevlje.
Brziva po primorski avtocesti in jaz se zmeraj bolj sprašujem, kje hudiča bom že js rabla tiste pohodne čevlje... in ko končno zavijeva proti Trstu, mi dragi oznani, da so bili le sredstvo, s katerim je zamotil moje misli, da si niso preveč razbijale glave, kam točno greva... in ja, ravno to je dosegel :) :).
V Trst sva se odpravila naprej malo po mestu, nato pa na grad Miramare, ki sem si ga že lep čas želela ogledati. Bilo je prav noro, saj ima ta grad edinstveno lokacijo in fantastičen park. Impresioniralo me je bolj kot sama taprava rezidenca Habsburžanov ( ta grad naj bi bil namreč vikend le-teh).
Nato pa sva se odpravila na kosilo in na zaslužen počitek ob morje, kjer sva se še prej poskusila ohladiti, ampak je bila to žal misija impossible, saj je bila voda VROČA! Rešil te je le tuš ob vodi, ki je biu prava osvežitev (DEJANSKO!).

Dan je bil več kot popoln! :) Hvala*!



6 komentarjev:

Luka pravi ...

...
lepo darilo :)
vse najboljše še z moje strani :)
...

KaTkA pravi ...

hvala luka :)

Evie pravi ...

Joj Katka ... s5 mava dolgo čvekalno pavzico .. bo treba kej nadoknadit ;)

KaTkA pravi ...

Ja Evie, res pavzica je bla kr dolga... vidim, da se ti je dost vmes zgodilo :) sama ušesa so me :) *

Katykaa pravi ...

Katkaaa vrni se :)

KaTkA pravi ...

Naj vas razveselim, da sem nazaj! :)

(vem, dolga je bla, bom bolj pridna v bodoče :) )