četrtek, 15. november 2007

Kako zgleda predavanje iz najinega zornega kota :)

Ne bom morila s kakršno koli snovjo al pa čem podobnim, ampak sm oblubla, da bom napisala post, kako potekajo naša predavanja ... pa ne s stališča predavatelja oz drugih poslušalcev (ki niso v najini okolici), ampak iz zornega kota mene in Metke, moje kolegice, s katero si krajšava čas na predavanjih, na kavicah, kosilih in seveda na vseh pravniških in nepravniških feštah, kjer se pojavima :)!
Torej najin dan se ne začne s standardnim "kak si kej", "ka si učiri počela", ampak "ei neki ti morm povedat", "si slišala to pa to" al pa ponavadi "veš da sma povablene na ta pa ta rd, fešto, pjačo, kosilo:)" ... in potem na vlko razglablala o tej temi. Da ne omenjam, da sploh ne opazima, kdaj vstopi profesor, še manj, da tam neki rogovili okol katedra in da z velkimi težavami prklopi mikrofon, vsi drugi se mu pa smejijo. Da so se predavanja dejansko začela, opazima šele, ko vsi potihnejo in se slišima še samo midve ... ampak to naju seveda ne ustavi... dokler komu okoli naju ne prekipi in naju "vljudno" prosi, če lahko vsaj za trenutek prekinema z najinim nadebudnim čvekanjem in se posvetima tistemu, zarad česar sma pršle... da sploh kej odnesema od predavanj :)!
Če sma kako uro celo tiho in res že kej napiševa, je to zarad tega, ker sma prejšnjo noč prefeštale in sma "rahlo" utrujene ali ker sediva v prvi klopi, ker sma ble tak pozne, da nisma uspele dobit nikjer drugje fraj placa (to pa se ponavad zgodi, ko predolg spima - pač fešte delajo svoje :P)! Ponavadi ne utihnema tudi, če vmes rešujeva sudoku v Žurnalu24 :)!
No, recimo dans sva ble presenetljivo tiho, ker sma učiri ble na kolegovem rojstnem dnevu in se je spanje za naju dobr začelo, ko sma se že mogle ustat :)!

V glavnem zdej vemo, kdo bo kriv, da js ne bom naredla izpitov ... Metka is the one (na nekoga morm preložit krivdo :P)!

p.s. Zdaj pa pančkat, da nadoknadmo, kar je zamujenega blo:)!



4 komentarji:

Maychi pravi ...

No jutri in v torek se bom pa še jaz na vašem faksu potikala.. Me prav zanima, če imate res tako fancy kot vsi pravijo :)

KaTkA pravi ...

aia ka boš pa delala na našem faksu? upam d kej zanimivga, da ti ne bo zamorilo na našem faksu... sj lep je pa fancy tut ja ... če pa rabiš čip za wc, me pa pokliči :P

Maychi pravi ...

Ja to sem slišala, da imate čip za wc.. Mislim, kaj vse se ne spomnijo.. :)

Imam ena predavanja za izpit iz upravnega postopa, ki pa trajajo od 12ih do 20ih..Hm.. Bo kar kriza, če ne bomo imeli dostopa do wcja.. Tako, da če boš kakšno videla, ki pred straniščam prosi za čip, bom to verjetno jaz!

KaTkA pravi ...

hehe ei ti sam zajamri kaki čistilki... pa sj ponavad odprejo wc če mamo taka predavanja :)!

upam da ti bo ušeč :P