petek, 30. november 2007

Whatever happens in Bologna, stays in Bologna!

Joj, kak sm se dober mela na tem kratkem, a sweet izletu včeraj. S Pijo sma se enostavno odločle, da grema pogledat eno tekmo v goste, ko bo igrala Union Olimpija in res sma se prijavle za ogled tekme v Bologni...
In odpotovale včeraj sredi dneva izpred hale Tivoli. Do tja je nekje 5 ur vožnje z vmesnimi postanki in krajšim "cijazjenjem" v gužvi v koloni. Pred dvorano smo prispeli nekje okoli 18.00 in se dogovorili, da se dobimo pred dvorano kake pou ure pred začetkom tekme, da si še razdelimo vstopnice.
Nato se odpravima s Pijo do bližnjega šoping centra, trije fantje pa za nama... in nismo še uspel pridet do tja, smo se že dobr poznali. Midve sma hotle najdit še kake baterije za fotoaparat, ampak nama ni ratalo. Potem pa smo čas do tekme zabijali pred tem centrom s pirom in stockom v roki, ni pa manjkalo fotografiranja in debat.
Naenkrat se spoune Luka, da mormo najdit nek zelen sprej, da napišemo neki na slovensko zastavo in tak se Pija, Luka in Uroš odpravijo noter iskat to barvo, midva z Borutom pa sma zuni debatirala o delnicah in ekonomiji ... hja dont ask kak sma na to pršla, ampak dobr :)!
Oni trije se vrnejo ven z neko barvico za obraz, tisto za maškare :)! In potem smo se veselo štrihali po obrazu, Luka pa si je vmes kupo še slavni "šlafrok" ala kopalni plašč za otroke s kapuco, ki ma gor učke od žabe :) ... hja svašta ...
Ko smo prispeli v dvorano, je bla napol prazna, sprejme namreč 13.000 ludi, tekmo pa si je ogledalo približno 5.000 (naš poln Tivoli), navijačev je pa res manj in tudi dvorana čist nemo spremla tekmo....
Mi smo prišli seveda navijat, zato smo se temu primerno opremli in tudi zelo primerno opozarjali na nas... okoli naše tribune je namreč stalo tolko policajev, da bi vsak Slovenec na tribuni lahk mel tri za sebe :) ... nismo delal pizdarij, smo se pa drli tak glasno, da smo preglasili njihove navijače ...blo nas je pa borih 12 (med drugim tudi starša od Mihe Zupana)!
Kljub temu, da so naši zgubili (joj s tako igro je res težko zmagat na žalost!), smo se mel super, pot domov je bla neverjetna, ker smo se skos neki menli, smejali, razpravlali, naša novinarja iz ProstegaMeta sta vmes že komentarje in izjave tekme napisala in poslala, ustavli smo se na parkirišču in se tam malo dlje zadržali, a o tem kdaj drugič (niti ni za v javnost, je bil VIP večer :P) ... prihod je bil temu primerno pozen, zato so danes vsa predavanja odpadla!
Zaključek: ziher grem še na kako tekmo v gostovanje... ja pa če smo navijači Slovenije bli na TV no:)!In še 1x: Whatever happens in Bologna, stays in Bologna!

5 komentarjev:

Maychi pravi ...

Hehe.. Res me firbec matra, kaj vse se je še dogajalo v Bologni..Ti mi kar povej, saj ne bom nikomur povedala :)

KaTkA pravi ...

hehe marsikej :) pa raj nebi u javnosti :P
bom na privat kavici ok :P?

Alex pravi ...

Pa švoh si ti to men navijalaa al si bla tiho tisto drugo četrtino pa jim zato ni šlo? :D

KaTkA pravi ...

@alex k bi ti vedu kok smo se drli, sam klinc 3.četrtina je bla porazna!
smo pa zato 4.začeli še bolj glasno navijat pa je nekak šlo, sam ni blo dost za zmago :)

Maychi pravi ...

Hehe.. Sem takoj za kavico. Sej vem, da se bo čudno slišalo, ampak včasih kar malo pogrešam "samske čase" ko je dogajalo 24/7/365..